Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Intresse för Haddad?

Andreas Haddad - på väg mot Isfahan?

111010.
Nu har även NA skrivit om det påstådda intresset. Det framgår väl rätt tydligt, att det inte finns något konkret intresse från den iranska klubben för Andreas Haddad. Däremot finns det tydligen någon lycksökare i Sverige som försöker låna ut/få honom såld och som kontaktat ett antal klubbar för att pejla om det finns intresse. Med tanke på Haddads fysiska status och det faktum att han fortfarande knappt ens börjat sin rehabiliteringsträning känns det hela extremt oseriöst.

111009.
FotbollDirekt skriver, att det finns intresse för Andreas Haddad. I första hand skall det röra sig om den iranska mästarklubben Sepahan Isfahan FC. Dessutom påstås det finnas intresse från Al-Ahli, Förenade Arabemiraten samt från kanadensiska Vancouver Whitecaps.

Jag kan inte låta bli att tycka att det hela låter rätt så fantasifullt. Visserligen verkar Haddad vara målfarlig när han är spelbar, men det tycks han ju inte vara så ofta. Om det verkligen finns ett seriöst intresse bör ÖSK slå till och sälja honom för att sedan lägga om spelsystemet, så att man undviker att bli alltför beroende av att ha en lång målfarlig central anfallare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.