Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Denis Abdulahi landslagsuttagen

Olika roller i klubb- och landslag: Denis Abdulahi och Emil Berger

111010.
När Sverige besegrade Finland i U21-kvalet fanns Denis Abdulahi med från start i det förlorande finska laget. Denis fick totalt 62 minuter speltid innan han blev utbytt. Sverige vann matchen med 1-0 efter mål av Jiloan Hamad. De yttre förhållandena verkar ha varit väldigt besvärliga vilket föranledde Sveriges Förbundskapten Håkan Ericson att tycka på följande sätt om matchen.
– Det var parodi på fotboll! Sämsta tänkbara förutsättningar! Jag tänker inte ens analysera matchen

Svenska Fotbollförbundet: U21 herr: Hamad matchvinnare mot Finland

111006.
ÖSK skriver på sin hemsida, att Denis Abdulahi blivit uttagen till det finska U21-landslaget. Han ingår i den finska trupp som på måndag möter Sverige i EM-kvalet.

En lite märklig situation är det onekligen med Abdualhi, som inte får någon speltid hos ÖSK att tala om, men som regelbundet kallas in till det finska U21-landslaget. Emil Berger å sin sida har under hösten etablerat sig som en startspelare på ÖSKs mittfält, men han tycks inte vara ens i närheten av en plats i det svenska U21-landslaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *