Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Jonas Sandqvist ”prov”tränar.

ÖSK skriver på sin hemsida, att den före MFF-målvakten Jonas Sandqvist kommer att träna med ÖSK under resten av veckan. Under den snart avslutade säsongen representerade han norska Ålesund. Sandqvist har, enligt NA som refererar till Lennart Sjögren, hamnat bakom  Norges mest lovande yngre målvakt i sin nuvarande klubb och sitter på ett utgående kontrakt. En hel del talar alltså för att han skulle kunna vara motiverad att byta klubb till nästa säsong. Någon egentlig provträning är det väl knappast frågan om utan det handlar nog mer om en möjlighet för parterna att lära känna varandra. Om Sandqvist är motiverad och parterna kan komma överens om det ekonomiska så skulle jag tro att man gör upp.

Om Sandqvists tidigare karriär har den engelskspråkiga versionen av Wikipedia en som jag uppfattar det neutral bedömning av hans karriär.

Wikipedia: Jonas Sandqvist.

Beträffande John Alvbåges framtid i ÖSK tyckte jag nog att det av Sportradions intervju efter matchen mot Trelleborg mellan raderna klart framgick att han inte räknar med att spela med ÖSK nästa år.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.