Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Osiako till ÖSK?

Patrick Osiako (Foto: Mjällby AIF)

110927 kväll.
Huvudpersonen själv verkar inte känna till något om förhandlingarna. Det är i alla fall vad han säger till NA, då han blir kontaktad av dem.  Vilket i och för sig inte behöver betyda så mycket i sammanhanget.

110927.
Kristianstadsbladet skriver idag, att det finns ett intresse från ÖSKs sida för Mjällbys mittfältare Patrick Osiako. Enligt tidningen förhandlar klubben med spelaren vars kontrakt går ut efter säsongen. Lenanrt Sjögren väljer helt korrekt att inte kommentera saken då han kontaktas av tidnigen. Från Mjällbys håll låter kommentarerna rätt uppgivna även om man inte givit upp hoppet om att kunna förnya kontraktet med spelaren.

Kristianstadsbladet: Osiako nära med Örebro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.