Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSKare på länssammandragning

110925.
Inför nästa sammandragning har antalet deltagare reducerats till 23. Av ÖSKarna får Oscar Fardelin, Marcus Moore och Olle Hellgren stanna hemma. Ny i truppen är i stället Adam Palm. Kvar i truppen är således målvakten Jonathan Herbst, Filip Albertsson, Lukman Murad och Andreas Nydahl. Roligt att Adam fått komma med men jag tycker faktiskt att åtminstonde någon mer från ÖSKs starka backlinje med Oscar Fardelin, Fredrik Felle och Sebastian Heimeryd borde fått plats. De är visserligen inte distriktets snabbaste försvarsspelare, men deras huvudspel är värt en hel del.

110821.
För något år sedan lades spelschemat för de svenska distriktens sextonårsturnering om. Tidigare avgjordes den på sommaren och turneringen hängde i alla fall någorlunda bra ihop med femtonåringarnas elitläger i Halmstad. Numera avgörs distriktsturneringen först efter att den ordinarie fotbollssäsongen avslutats varför det blir ett rätt stort tidsmässigt glapp mellan femton- och sextonårsverksamheten.

Idag har ett återsamlingsläger arrangerats i Vretstorp med 33 kallade deltagare. Av dessa kom 8 stycken från ÖSK, nämligen målvakterna Jonathan Herbst och Olle Hellgren samt utespelarna Oscar Fardelin, Marcus Moore, Filip Albertsson, Lukman Murad, August Wiklund och
Andreas Nydahl.

Saknas i den truppen tycker jag nog att Adam Palm gör. Han är en bollteknisk driven och irrationell spelare som gör en del mål och alltid ställer till problem för motståndarna.

ÖLFF: Kallelse till samling 21 augusti 2011

1 kommentar – kommentera

Rickard

Håller med dig med Adam Palm, han borde defenitivt va med i denna trupp..Tycker att Sebastian Heimeryd, mittback i ÖSKs PAL lag också borde få chansen i dessa sammanhang.  Tackar för en bra blogg med mycket intressesant läsning /ÖSK U   Supporter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.