Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ödesmatch med stort Ö

ÖSk Ungdom har i eftermiddag bortamatch mot Jonsereds IF. Laget har nu verkligen ryggen mot väggen. För att de skall ha någon chans att klara sig kvar är det bara seger som gäller. Vinster i alla de tre avslutande matcherna krävs samtidigt som Skoftebyn inte ”får” ta några fler poäng och KB Karlskoga max två till. Annars är det kört och inte ens kvalplatsen kan nås.

Dagens motståndare har haft en nästan lika dålig höst som ÖSK Ungdom och riskerar att dras in i bottenstriden på allvar om de inte vinnner idag. De har alltså nästan lika mycket att spela för som talangerna har.

ÖSK har inte lagt ut någon information om hur truppen som reser till Göteborg ser ut. Frågeteckenen gäller bland annat Ahemd Yasin och Josef Ibrahim som så här långt mest uppmärksammats i de här sammanhangen genom att inte var tillgängliga när det drar ihop sig till match. En sak är dock säker och det är att mittbacksklippan Pontus Jakobsson inte spelar. Han blev väldigt tveksamt frilägesutvisad i Götenematchen och får alltså stanna hemma. Så Gustav Källberg får nog ta steget tillbaka ner till platsen bredvid Axel By. Om nu inte Håkan Juhlin väljer att låga David Rohlén som för första gången efter sin båtbensskada fick några minuters speltid mot Götene. Frågetecken har det även funnits på mittfältet med skador för Kevin Larsson (som bör vara ok) samt Adam Eriksson (mer tveksam).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.