Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder 2 säkrar sexan

För andra veckan i rad säkrade ÖSK Söders andralag nästa års uppflyttning till div 6. Det blev ju egentligen klart redan förra veckan,men sedan dess frånkändes Sportakademin Cantolao segern mot SMÅ IF, som istället fick de tre poängen och hamnade i slagläge igen i kampen om uppflyttningsplatserna.  Lördagsmatchen mot sportakademin nådde Söder ett oavgjort 1-1 resultat efter ett straffmål av Pontus Björkman. Med två omgångar kvar att spela har ÖSK sex poäng till godo på SMÅ och dessutom en målskillnad som är 13 mål bättre, så även om avancemanget inte är teoretiskt klart så är det det i praktiken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.