Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Pojkallsvenskan: Förlust mot GAIS

ÖSKs nyblivne landslagsman Lukman Murad visade prov på sin fina teknik, men GAISarna verkade veta vad de ställdes mot och lyckade oftast kväva hans angreppsintentioner. (Foto: Peter Fardelin).

ÖSKs pojkallsvenska lag mötte på eftemiddagen markrillsrandiga GAIS i en match som framför allt gällde placeringen kring strecken. Medan GAISarna framgångsrikt ville försvara sin plats ovanför slutspelstrecken var uppdraget för ÖSK att försöka säkra fortsatt spel på elitnivå även för nästa år. Det var med andra ord toppen mot botten och detta återspeglade sig definitivt i slutresultatet 0-4, men inte lika mycket i spelet på plan. GAISarna var tyngre och framför allt effektivare då det vankades målchanser, medan ÖSK på det hela taget plottrade bort sina. Ett rättvis resultat med andra ord, även om det sett till spelet blev några mål för stort. Jämfört med i våras spelar laget bättre och känns mer helgjutet, men det gäller tyvärr även för de flesta av konkurrenterna i serien.

Lagkaptenen David Johansson spelade ytterback i första halvlek, men flyttade in andra fram i banan för att hjälpa till i försöken att sätta tryck på GAISarna. I Bakgrunden Oscar Fardelin. (Foto: Peter Fardelin).

Oacar Fardelin är tillbaka i mittförsvaret- här tillsammans med August Viklund. (Foto: Peter Fardelin).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.