Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

110911 – Dan före AIK

Åkte förbi Behrn Arena för att kolla läget efter uppehållet och inför AIK-matchen. Normalt brukar löpträning vara en indikation på att berörd spelare inte är tillgänglig för matchspel. Om detta gäller kan vi på en gång plocka bort både Valdet Rama och Paulinho från AIK-matchen. Nu verkar dock denna indikation inte gälla för just dessa två spelare, så osvuret är bäst. Valdet sprang med rätt bra fart tillsammans med Simon Leonidsson medan det gick trögare för Paulinho, som faktiskt såg rätt uttråkad ut.

Löpträning för Valdet Rama och Simon Leonidsson

Sjukvårdsdetaljen var påfallande mangrant representerade. Utöver tjänstgörande Martin Magnusson var både Ulf Nordström och Ulf Gustavsson på plats. De två sistnämnda stod dock enbart vid sidan av och utbytte åsikter – måhända om Andreas Haddad, som visst lär ha kört igång sin rehabträning under Ulf G:s ledning.

Ulfarna Nordström och Gustavsson

En rätt stor del av träningen ägnades åt uppspelsövningar från backlinjen och upp till och med avslut (i bästa fall). Av allt att döma så kommer Eidur att fortsätta som högerback och Patrik Haginge som mittback. På högerbacksplatsen sysselsattes även Tommy Wirtanen, som dock inte lär vara matchklar än. William Atashkadeh var med träningen och bör av allt att döma vara spelklar.

Utöver Eidur var även sommarfönstrets två inlånade spelare på plats.

Riku Riski och Per Johansson släcker törsten

Brunet Hay såg lite övergiven ut ibland.

Tommy Wirtanen deltog i allt utom det avslutande småplansspelet.

Arvi Taaler kollar in söndagsträningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.