Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

En Grahn till nyår?

Det har surrats en del det sista dygnet om att Mjällby-profilen Tobias Grahn siktats i Örebro. Och inte var som helst utan vid ett middagsbord tillsammans med ÖSK-företrädare. Ryktets upphovsman är Tobias Holm, som driver bloggen Rekat och Klart. Inte så seriös, tycker somliga.

Nu verkar ju inte Holm själv ha sett Grahn utan han förlitar sig på andra- eller kanske rent av tredjehandskällor.

Nyheten eller vi kanske skall kalla det påståendet var i alla fall tillräckligt intressant för att NA skulle anse det mödan värt att forska i ämnet. Det blev dock inget vidare napp i efterforskningarna – Grahn och hans agent var oanträffbara och Lennart Sjögren förnekade att det låg något i ryktet.

Det kan det ju i och för sig göra ändå. Det är i alla fall känt att Grahn tycker att han tjänat klart i Mjällby och att han nu försöker få fram ett nytt jobb. Med tanke på hans ålder (fyllde 31 i år), samt hans rykte om att vara en mycket besvärlig spelare så är det inte så troligt att han lyckas få till en plats hos någon av storstadsklubbarna.

Även om någon sett spelaren och ÖSK-folk tillsammans behöver det ju inte innebära, att man kommit överens om någonting. Det kan ju lika gärna vara så att parterna så att säga sonderar terrängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.