Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK testar anfallare från Panama

Brunet Hay. (Foto: Sporting San Miguelito)

110830. NA: Nye provspelaren på plats: ”Flög 14 timmar i går”
110830. Kenny Tunmats bilder från träningen

110829.
NA skriver nu på kvällen, att ÖSK kommer att testa en anfallare från Panama under de närmaste två dagarna. Det handlar om den 192 cm långe Brunet Hay Pino, som för närvarande representerar Sporting San Miguelito. Av allt att döma verkar det inte vara någon spelare som ÖSK själva tagit hit utan snarare någon som erbjudits klubben och som ansetts tillräckligt intressant för att i alla fall låta komma till Örebro för att visa upp sig. Dessutom kan man nog tyvärr dra slutsatsen, att sökandet efter en central anfallare inte lyckats så bra.

Av de YouTube klipp som finns utlagda att döma måste man nog ifrågasätta spelarens fysiska status. Hans rör sig inte direkt smidigt.

YouTube: Brunet Hay resumen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *