Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

PAL: Förlust mot serieledarna

IFK Uddevalla, ett av Elitseriens topplag gästade Ekäng på lördagseftermiddagen. ÖSKarna kunde dock bjuda på bra motstånd och efter jämnt spel i första halvlek kunde man till och med ta ledningen. Det var Stefan Hannason som med ca. fem minuter kvar slog in en välplacerad straff till 1-0. Tyvärr kunde laget inte hålla ledningen till halvtidsvilan utan tvingades släppa in en boll några minuter senare.

I andra halvlek fick Uddevalla överhanden och kunde sätta både tvåan och trean, innan Mirsad Tarihovic i slutminuten kunde hyfsa siffrorna.

Med tanke på gästernas tabellplacering behöver man väl inte vara alltför missnöjd med slutresultatet, även om oavgjort givetvis hade smakat bättre. Bra insatser i ett rätt jämnt lag svarade målvakten Jonathan Thuresson, Filip Albertsson på mittfältet och anfallarna Adam Palm och Lukman Murad för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.