Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Seger i pojkallsvenskan

ÖSK tog en välbehövlig vinst i Pojkallsvenskan Elit Mellersta. På bortaplan i Sundbyberg besegrades Ursvik IK. Segern innebär att ÖSKarna nu tagit sig upp över serietabellens nedflyttningsstreck. Att hålla sig kvar där för att kunna överlämna en elitserieplats till nästa årskull är målsättningen för årets PAL-trupp.

Dagens motståndare från Ursvik är ett lag som ÖSKarna nog skall besegra under normala omständigheter, då dessa ligger klart sist i tabellen. ÖSK verkar dock ha fått jobba ordenligt för sin vinst eftersom de fick Fredrik Felle, en av mittbackarna, utvisad redan i slutet av första halvleken vid ställningen 1-1. Minuten därpå gjorde dock Adam Palm 1-2 och de gästande ÖSKarna fick väl en extra energiinjektion tack vare det vältajmade målet. I andra halvlek fick ÖSKarna hjälp av hemmalaget med det tredje målet. Slutresultatet fastställdes sedan av Lukman Murad med tre minuter kvar att spela.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.