Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Förnyat förtroende för Kalle

Efter succén i Finland blir det ett nytt landslagsuppdrag för Kalle Holmberg.

Kalle Holmberg halkade nyligen in i det svenska P18-landslaget på ett rätt så litet bananskal. Enligt NA, var han inte ens officiellt utsedd reserv, när han två dagar före match fick en förfrågan om han kunde hoppa in och täcka upp för en vakans som uppstått. Det kunde han och efter mål i båda matcherna i dubbellandskampen mot Finland är han i högsta grad aktuell för fortsatta landslagsuppdrag.

Idag publicerade Svenska Fotbollförbundet den trupp som tagits ut för att representera Sverige i två träningslandskamper i Danmark i början av september. Kalle tillhör de uttagna och kan se fram emot att få möta Danmark den 1 september och Grekland den 3:e.

Svenska Fotbollförbundet: P18/93: Trupp till möten med Danmark och Grekland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *