Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P14 till final i DM

Fjortonåringarna som just kommit tillbaka från Karlstad och Sverigecupen (eller Rosta Gärde och Forwardscupen) spelade igår semifinal i årets DM turnering för åldersklassen. (Det spelas DM bara för 14- och 16-åringar i pojkklasserna). Laget var i Laxå och besegrade hemmalaget på Ramundervallen med siffrorna 2-0 efter 0-0 i halvlek. Det finns ingen information om matchen på ÖLFF:s hemsida, vilket betyder att domaren Björn Gustafsson från Vintrosa nog har slarvat. Han skall väl rapportera in resultatet till Fogis samma dag som matchen spelas.

Lyckligtvis har Laxå på sin hemsida en liten matchrapport nedtecknad med hemmaögon.

I finalen som väl kommer att spelas någon gång i september kommer ÖSK att få möta segraren i matchen mellan Karlslund och Forward.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *