Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Förlust för Söders damer

En 4-0 förlust var gångbara siffror igår för ÖSK-lagen. Vad som utspelade sig på Grenadjärvallen var inte roligt att se med svartvita ögon. På Ekäng besegrades Söders damlag med samma siffror, men förlusten kunde nog tas med en portion jämnmod. Dels är tjejernas tabellposition inte alls lika utsatt som killarnas. Dels så mötte man de suveräna serieledarna från Västerås BK 30, som på 9 matcher knåpat ihop 25 poäng och målskillnaden 44-4. Det är inte de matcherna som Söders damer skall vinna och de gjorde de ju inte heller.

ÖSK Söder Dam: Förlust mot BK30, men vi visar hjärta, stolthet och passion!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.