Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Simbo till Trelleborg

Försvarsspelaren från Sierra Leone och Motala AIF provtränade några dagar tidigare i somras utan att övertyga ÖSK om att han var den spelare man behöver för att täcka upp efter den flyktade Almebäck. Hemskickad från ÖSK reste han vidare till Trelleborg, där han lyckades bättre. Kanske kände han sig inspirerad av att han landsmannen och den tidigare klubbkamraten Ibrahim Koroma redan fanns på plats.

Nu har Trelleborgs FF bestämt sig för att låna in honom för höstens övningar och hoppas givetvis att han skall visa sig vara ett lika stort fynd som Koroma visat sig vara.

Trelleborgs Allehanda: David Simbo lånas ut till TFF

Det hör ju inte direkt till vanligheterna att allsvenska lag lånar spelare från div 1, men Trelleborg kände sig uppenbarligen inte tillräckligt säkra på hans kapacitet för att köpa loss honom. Tidningen skriver dock att de har en option på att köpa honom efter säsongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.