Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fredrik Holster intressant (igen)?

Expressen skriver, att ÖSK är intresserade av GIF Sundsvalls offensive mittfältare Fredrik Holster. Det är i så fall inte första gången som han finns med på ÖSKs bevakningsradar. Holster provtränade med ÖSK i december 2009, men ansågs då inte tillräckligt intressant utan han fick stanna kvar i Väsby United, som han då representerade.

Holster har hunnit med en hel del i sin fotbollskarriär, trots att han bara är 23 år gammal. Han moderförening är Nyköpings BIS, som har representerade fram tills dess att han värvades av BK Häcken inför säsongen 2006. Hos hisingeklubben blev det dock inte någon större succe. Under två och en halv säsong blev det bara en match från start och 15 inbyten. Han släpptes därför gratis till Väsby United sommaren 2008, hos vilka han etablerade sig som en startspelare. Han värvades till Sundsvallsgiffarna två år senare och där har han gjort så pass bra ifrån sig att ÖSKs intresse uppenbarligen väckts på nytt.

Det var dock inte Expressen som upptäckte intresset. De kopierade bara en del av vad sundsvallstidningen Dagbladet skrivit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *