Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Framgångar i Halmstad för P14

110731.
Det blev stopp i finalen i årets Laxa Cup. Motståndarna från Kista SC vann finalmatchen med 2-1. Inte heller andralaget hade någon framgång. I C-finalen blev det förlust med klara 0-3 mot Saxemara/Hoby. Bra resultat ändå av fjortonåringarna som inte hade sin bästa trupp på plats i Halmstad. Bland annat deltog ju tre spelare i Elite Hotel Cup.

110730.
ÖSKs stora grupp med fjortonåringar ( 97-or) har så här i månadsskiftet många järn i elden. Tre av truppens spelare, David Holm, Adam Johansson och Konrad Gustafsson, har denna vecka varit med och spelat Elite Hotel Cup – David dessutom som startspelare. Nästa vecka sänder man sitt representationslag till Karlstad för spel i FBKs elitturnering Sverigecupen.

Dessutom har man just nu två lag nere i Halmstad för spel i Laxacupen. Förstalaget spelar i morgon A-final mot Kista SC, medan andralaget spelar C-final mot Saxemara/Hoby.

Slutligen deltar man med 2 lag i Forwardcupen som spelas i slutet av den kommande veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *