Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sv. Cupens semifinaler lottade

Ikväll efter mötet mellan Falkenberg och IFK Göteborg lottades seminfinalerna i den svenska cupen. ÖSK drog en nitlott som med lite – nåja mycket – tur skulle kunna visa sig bli en vinstlott. Sportklubben kommer nämligen att få mycket tufft motstånd i semifinalen då man möter segraren i kvartsfinalen mellan Elfsborg och Helsingborg. Den matchen är inte spelad och den har inte ens fått ett datum än. Anledningen är väl att båda lagen är inblandade i europeisk cupfotboll också.

Om Elfsborg vinner matchen så kommer ÖSK att få lov att åka till Borås. Om Helsingborg vinner blir det skåningarna som får resa till Örebro. Cupfinalen kommer sedan att spelas på hemmaplan hos vinnaren av ÖSKs semifinal. Vill det sig (väldigt) väl kan det således bli ytterligare två cupmatcher på hemmaplan för ÖSKs del. Först en semifinal mot Helsingborg och sedan en vinstlott i form av en cupfinal på hemmaplan mot antingen IFK Göteborg eller Kalmar FF.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.