Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rapport från rehabiliteringsstugan

NA har kollat skadeläget med ÖSKs sjukgymnast Martin Magnusson.

Andreas Haddad.
Rehabilitering går enligt en plan som dock inte är tidsatt. Förmodligen innebär det att så länge han gör framsteg så är dessa planenliga. Fast egentligen har jag en känsla av att det tagit något längre tid än vad som är normalt efter denna typ av ingrepp. 5-6 veckor, brukar man väl tala om. Han opererades den 25 maj och borde egentligen ha varit återställd nu. Ingenting sagt om den eventuellt ” lösa benbiten”.

Magnus Wikström.
Skadan han ådrog sig mot GAIS verkar röra sig om en vadskada eller en baksida – olika uppgifter i olika media. Magnus tillbringade måndagen på testcykeln. Det är osäkert om han kan spela på torsdag mot Sarajevo. Bloggen tycker att han skall avstå och låta Haginge och Nordback ta smällen i Sarajevo. Det är viktigare att Magnus är fräsch på söndag (och fortsättningsvis).

Svartvitt: Wikströms skada: ”Inte av den värsta sorten”

William Atashkadeh.
Slog upp den ljumskskada som han trodde hade läkt. Förväntad frånvaro, säg två veckor.

Robin Staaf.
Byttes ut i GAIS-matchen efter det att han råkat ut för en lårkaka. Verkar inte vara någon fara för torsdagsmatchen för hans del. Vem hade kunnat tro att Robin efter alla besvärligheter under de senaste två åren plötsligt skulle vara ÖSKs främsta anfallshopp. Gärna ett mål till i Sarajevo, Robin.

Alejandro Bedoya.
Är ännu inte bra efter den fotledsstukning han ådrog sig i hemmamatchen mot Elfsborg. Kan bara jogga. Mystisk skada det där eftersom han verkade vara helt ok när han blev utvisad. Sparkade han på något i omklädningsrummet. ?

Patrik Anttonen.
Har fortsatta diffusa problem i problemområdet mage/ljumskar. Ingen verkar veta vad det beror på, så ingen vet heller när han kommer att bli återställd/spelbar.

Magnus Kihlberg.
Har varit febersjuk, men är det inte längre.

Tommy Wirtanen.
Har varit febersjuk, men är det inte längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *