Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Europacupens tredje omgång lottad

Den tredje omgången av Europacupen har just lottats på UEFAs högkvarter i Nyon, Schweiz. För segraren i matchen mellan ÖSK och FK Sarajevo innebär lottningen, att man kommer att få möta Slavia Prag AC Sparta Prag i nästa omgång. ÖSK/Sarajevo kommer att få börja hemma.

Den lottningen känns väl bara så där. AC Sparta är i och för sig ett välkänt lag, men de lär inte dra några större folkmassor till Behrn Arena. Å andra sidan är de tillräckligt bra för att ta sig vidare på ÖSKs/Sarajevos bekostad utan några större problem. Men den dagen den sorgen. Först måste ÖSK gå vidare innan vi på allvar kan fundera på om Slavia Prag är en bra eller dålig lottning.

ÖSK: Kommentarer På plats På riktigt med VD och Sportchef i Geneve

1 kommentar – kommentera

Anonym

Nu var det väl inte SK Slavia Praha som blev lottade mot ÖSK/Sarajevo utan storlaget AC Sparta Praha, som tog sig vidare till slutspelet förra året i Europa League..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.