Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Provspelare från Ghana

NA skriver, att ÖSK under de närmaste dagarna kommer att ha två ghanesiska spelare med vid träningarna. Det rör sig om den tjugoårige mittfältaren Rennell Adjetey och en tjugofemårig mittback vid namn Alex Agorbia.

Riktigt hur och varför de hamnat i Örebro framgår väl inte riktigt. Magnus Sköldmark verkar att lägga ansvaret på Bosse Andersson, tidigare sportchef i Djurgården. Eftersom han i alla fall tagit hit spelarna skadar det inte att få en titt på dem, tycks man från ÖSKs sida resonera. Andersson å sin sida tycks vilja skjuta över det mesta av ansvaret på ÖSK när han säger, att det är ÖSK som gjort det mesta arbetet med att få hit dem. Så kan det kanske vara också. Jag antar till exempel att det behövs inbjudningar från en svensk klubb för att de skall få inresevisum.

Det verkar dock inte som om de här två spelarna står speciellt högt upp på ÖSKs att-köpa lista. Men det är klart, det skadar som sagt inte att ta sig en titt på dem. De får uppenbarligen bara två träningar på sig för att visa upp vad de kan – vilket väl är en indikation på att intresset från ÖSKs sida för närvarande är rätt ljummet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.