Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sommarträning med ÖSK Fotboll

Edvin Ahlnäs (P96) förbereder sig på en passning. (Klicka på bilderna för att få bättre skärpa).

ÖSK arrangerar just nu sina traditionella träningsdagar för pojkar i åldrarna 14-15 år. I första hand vänder sig träningen till ungdomar från örebrodistriktet som om några dagar skall åka på Svenska Fotbollförbundets och distriktens elitläger i Halmstad. Dessutom deltar några talangfulla spelare från ÖSK Ungdoms verksamhet på Ekäng samt några speciellt inbjudna spelare från granndistrikten. För 14-åringarna handlar det i första hand om att få vara med och lära hur det går till på ett läger av den här typen. Lägret började i går söndag och avslutas i morgon tisdag. Då har man hunnit med fem träningspass på Behrn Arena samt en del teori.

Följande spelare deltar vid årets träningsdagar:

P96.
Filip Karlsson (mv) Karlslunds IF, Filip Ahlström (mv) IFK Kumla, Sedin Ujkanovic (mv) Örebro SK, Erik Brandt Fjugesta IF, Erik Axelsson BK Forward, Alexander Gustafsson BK Forward, Christer Lipovac Karlslunds IF, Adam Molin Karlslunds IF, Sebastian Nyden Karlslunds IF, Mattias Petersson Karlslunds IF, Edwin Ahlnäs Örebro SK, Gustav Fardelin Örebro SK, Rickard Hallgren Örebro SK, Lukman Murad Örebro SK, Robert Lipovic FBK Karlstad, Martin Springfeldt Köping FF, Oskar Ålgars Köping FF, Gustav Johansson FBK Karlstad

P97.
Kalle Westdahl (mv) Örebro SK, Alex Berger (mv) Laxå IF, Patrik Melkersson (mv) Rynninge IK, Henrik Hultberg Örebro SK, Johan Sjögren Örebro SK, Felix Möller Örebro SK, Jonathan Harlén Laxå IF, David Holm Örebro SK, Philippe Oscarson Örebro SK, Marcus Nydahl Örebro SK, Alexander Claros Valencia BK Forward, Roberto Bongo Angelo BK Forward, Martin Dimitrevic BK Forward, Oskar Nar BK Forward, Jonatan Lundberg Rynninge IK, Emil Jansson Rynninge IK, Hugo Remes Laxå IF, Hampus Lind Laxå IF, Simon Rosén Laxå IF, Viktor Franssila (P98) Örebro SK

På instruktörssidan såg jag Håkan och Björn Juhlin, Peder Hessel, Anders Karlsson och Muharem Terzic.

Semin Ujkanovic (P96) greppar en höjdboll.


För fler bilder klicka på Läs mer

 

En liten vilostund för P97-orna. David Holm är andra spelaren till vänster. Felix Möller och Philippe Oscarsson till höger.

En koncentrerad Gustav Fardelin (P96).

Henrik Hultberg (P97) nickar

Kalle Westdahl (P97) greppar bollen

"Fotbollsprofessorn" Muharem Terzic har mycket att lära ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *