Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebrocupen dag 3

P14 till kvartsfinal efter 5-0 seger.
Bloggens utsände var på Karlslund Arena och såg på när ÖSKs 97-or mötte finska TPS i en av åttondelsfinalerna. Matchen slutade med en solid 5-0 seger för ÖSKarna, men kunde kanske ha fått ett annat förlopp om inte finnarna missat en del upplagda chanser i matchinledningen. Precis som mot Oddevold igår hade killarna svårt att få igång spelet under de första 5-10 minuterna. Men när sedan målen började räknas in var det aldrig någon tvekan om var segern skulle hamna utan snarast hur stor den skulle bli.

David Holm inledde målskyttet mycket prydligt framspelad av Felix Möller. Felix nickade in det andra på ett volleyinlägg från Micke Loön. Därefter var det dags för firma Möller-Holm igen för den första halvlekens tredje mål. Felix hade själv ett bra skottläge, men valde osjälviskt att passa David, som var helt ren med enbart ett oskyddat mål framför sig.

I andra halvlek gör David sitt tredje på en stolpretur efter ett fint upplopp på kanten av Ergin Bajrami, innan Axel Carlström avrundar med matchens femte mål ur snäv vinkel. Bra förarbete på det målet av Konrad Gustafsson, som bryter på den egna planhalvan och sedan driver upp bollen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.