Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bra säsongsavslutning för ÖSK Söder 2

ÖSK Söder 2 avslutade vårsäsongen med en 4-1 seger över Societa Sportivia Kumla. Samma segersiffror för övrigt som vid den första bortamatchen i våras. För ÖSKs mål svarade Elvir Asic, Aimè Elloh, Erik Sundelius och Shaze Akbari.

I och med segern håller laget vad som ser ut att vara en kvalplats till div 6. Före sig i serietabellen har man Brickebackens IF samt Sportakademin Cantolao FK. När det gäller Cantolao ryktas det en hel del om att laget använt sig av oregistrerade spelare, så det är möjligt att de försvinner så småningom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.