Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tre ÖSKare i P15:s distriktslag

Örebrodistriktets bästa 15-åringar finslipar nu på formen inför elitfotbollslägret i Halmstad i början av juli. Den 21 juni kommer man att spela en distrikslagsmatch mot Sörmland i Eskilstuna. Uttagna till ett lag som domineras av Karslund är även tre spelare från ÖSK. Dessa är Lukman Murad, Richard Hallgren och Gustav Fardelin. Dessutom är Edwin Ahlnäs och Andreas Klingström nominerade som reserver. I den uttagna 17-mannatruppen kommer nio spelare från Karlslund, tre från vardera ÖSK och Forward samt en från Fjugesta IF resp. IFK Kumla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.