Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Almebäck skall ersättas

FotbollDirekt har frågat Lennart Sjögren: ”Vad gör ni nu då”?

Precis som förväntat svarar Lennart, att man redan har gjort en lista med namn på. Viktigast är det dock inte att få in en ersättare snabbt utan att få in rätt ersättare, även om han erkänner att en spelare med Mickes unika spetskvaliteter kan vara svår att ”hitta” i Sverige. Det verkar med andra ord som om man tycker, att Patrik Haginge kan fylla luckan under resten av den här säsongen. Men även om han är det så löser det inte frågan vem som skall spela, när någon av mittbackarna blir avstängd eller ännu värre – blir skadad och kanske borta flera matcher. Ok, en match kan nog någon av Anttonen eller Nordback ta, men helst inte flera.

Jag anser, att en ersättare måste hämtas utifrån under augustifönstret. Det anser man nog hos ÖSK också. Man vill dock inte erkänna detta, eftersom det skulle försämra ett kommande förhandlingsläge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.