Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fin match av 97-orna

 

Målgörarna i matchen mot Lekeberg. Micke Loön gjorde 2 samt David Holm och Ergin Bajrami var sitt.

ÖSK har ett riktigt bra gäng med 14-åringar. Många är de också – Lasse Andersson uppskattar att just nu är de ca. 60 stycken.
– De kommer från alla håll och hela tiden, som Lasse uttryckte det.

Killarna har just kommit tillbaka från ett träningsläger i Kroatien och i kväll var det match på Navets gropiga gräs- och sandplan i 15-åringarnas serie P15-1. För motståndet stod ett lag från Lekeberg och det var de yngre ÖSKarna som drog det längsta strået, när de vann med siffrorna 4-3. För ÖSKs mål svarade Micke Loön (2 st), David Holm och Ergin Bajrami. Men det var inte bara målgörarna som utmärkte sig – hela laget spelar en trevlig och attraktiv fotboll.

Sommarens mål är i första hand en bra placering i elitturneringen Sverigecupen som spelas i Karlstad i början av augusti. Innan dess kommer man bland annat att spela tre lag i Örebro-Cupen om någon vecka.

P97: De är inte stora (med något undantag), men oj vilken bra fotboll de spelar. Övre raden från vänster: Johan Sjögren, Philippe Oskarsson, David Holm, Michel Yañez Hernandez, Marcus Nydahl och Felix Möller. Nedre raden från vänster: Anton Gustafsson, Ergin Bajrami, Micke Loön, Konrad Gustafsson, Tobias Söderman, Henrik Hultberg och Adam Johansson. Längst fram: Kalle Westdahl.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.