Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Åtvidaberg nästa (Sv. Cupen)

110608. Nu har SvFF ändrat sin felaktiga avsparkstid. Alla verkar överens om att det är kl. 19:00 som gäller.

110607. Åtvidaberg den 15:e
ÖSKs cupmatch mot Åtvidabergs FF har nu utöver plats även fått en tid. Den kommer att spelas på Kopparvallen onsdagen den 15:e juni med den enligt förbundet lite märkligt tidiga avsparkstiden kl. 16:00. Räknar man inte med någon publik i Åtvidaberg? Det råder dock delade uppfattningar om när matchen skall börja. Hos SvFF som borde veta bäst skriver man än så länge 16:00, medan NA anger den troligare avsparkstiden 19:00. I det här fallet tror jag nog mer på NA.

110529.
Knappt har John Alvbåge räddat Kenneth Gustafssons straffspark på Behrn förrän nästa omgång av den svenska cupen hunnit bli lottad. ÖSK verkar ha dragit något av en vinstlott i och med att motståndet blir ett lag från Superettan, närmare bestämt Åtvidabergs FF. Eftersom det handlar om ett lag från en lägre serie blir det i och för sig en bortamatch – å andra sidan är det inte så förtvivlat långt att åka till Åtvidaberg.

Cupens kvartsfinaler skall spelas onsdagen den 15 eller torsdagen den 16 juni enligt gällande spelschema. De två lagens matcher ligger på följande vis kring cupens datum.

2011-06-11 TV4 Sport Åtvidabergs FF – Assyriska FF
2011-06-13 Örebro – Trelleborgs FF
201106-15/16 Svenska Cupen
2011-06-18 Halmstads BK – Örebro
2011-06-20 Landskrona BoIS – Åtvidabergs FF

Svårt att förstå hur Förbundet skall kunna höja intresset för Cupen genom att pressa in så pass viktiga matcher som kvartsfinalerna på detta vis. För ÖSKs del känns det väldigt tight. Bäst är väl förmodligen att ta matchen den 15:e för att hinna tillbaka till Örebro och få någon dags träning innan det blir dags att åka till Halmstad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *