Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Pengar till ÖSKs småpandor

Svenska Fotbollförbundet skriver på sin hemsida, att av Svenska Spels penningregn på 800.000 kronor till förmån för positiv läktarkultur, integration, ungdomars hälsa, jämställdhet och kamratskap, så har 25.000 sprinklat ner på ÖSKs projekt Småpandorna.

ÖSKs förresten – jag har en känsla för att småpandorna egentligen bor i Lasse HDs garage när det inte är match på Behrn Arena. På ÖSK Ungdoms hemsida skriver någon (som förmodligen är Lasse):

2011-05-31 – Succén med småpandorna fortsätter!

Kommande arrangemang för småpandorna!

Kom och upplev massor av roliga saker på plats inna ÖSK Fotbolls allsvenska hemmamatcher, vi bjuder på frukt, ballonger, fiskdamm, ansiktsmålning, pyssel, lotteri samt mycket mer.

Vill du bli med i facebookgruppen småpandorna? Gå då in på facebook och adda småpandorna!

Kommande matcher:

Måndag 13 juni ÖSK-Trelleborg (småpandorna träffas 17.00)
Söndag 3 juli ÖSK-Elfsborg (småpandorna träffas 14.30)
Söndag 24 juli ÖSK-IFK Norrköping (småpandorna träffas 17.00)

Varmt välkomna till en riktig fest för barn upp till 12 år!

Facebokgruppen har i dagsläget redan 358 medlemmar och man siktar på 400 till helgen samt 1000 stycken till hösten. Märkligt nog verkar de flesta vännerna redan ha passerat åldersgränsen på 12 år så det måste kännas tryggt för småpandorna ha ha en del mer eller mindre vuxna vänner också. I vänkretsen hittar man både varande och blivande fotbollsstjärnor som Micke Loön, Lukman Murad och Adam Botvidsson. ÖSK-profiler som John Alvbåge och Nordin Gerzic ingår givetvis också i vänkretsen – konstigt vore det annars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.