Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tre ÖSKare i distriktslaget

I en trupp, med en mycket kraftig övervikt för spelare från Karlslunds IF, har Örebro Läns Fotbollförbund tagit ut tre ÖSKare för deltagande i det sk. Götalandslägret –  ett sista tränings- och matchläger inför sommarens Elitläger för Sveriges 15-åringar. De tre som tagits ut är Lukman Murad, Rikard Hallgren och Edwin Ahlnäs. Lägret går av stapeln mellan den 1:a och den 4:e juni i Sannarp, Halmstad.

Av de 20 uttagna spelarna kommer hela 11 stycken från Karlslund. BK Forward bidrar med 4, ÖSK som sagt med tre samt Fjugesta IF och IFK Kumla med var sin spelare. Bland de 10 reserverna finner man tre stycken spelare från ÖSK: Max Bergkvist, Gustav Fardelin och Andreas Klingström.

Ansvariga för uttagningen är de två ÖSK-anknutna förbundskaptenerna Johan Cehlin och Peter Johansson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *