Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tillfälligt avbrott

ÖSK-bloggen avbryter sina ordinarie sändningar för att gratulera fyra fotbollsspelare med anknytning till KIF Örebro till deras landslagsuttagning inför sommarens Dam-VM-turnering. Uttagna och gratulerade är givetvis först och främst tvillingarna Hammarström, Marie och den nyligen till Göteborg avflyttade Kristin. Avflyttad och numera även i Göteborg är dessutom Sven Dala Dahlqvists dotter Lisa. Det var väl några år sedan hon representerade KIF (innan hon flyktade till Umeå), men örebroare med KIF.bakgrund är hon ändå. Sara Larsson känns väl inte riktigt som vare sig KIFare eller örebroare på riktigt än, men uttagen är hon och gratuleras därför även hon. Med på resan är tyvärr inte Stina Segerström, som skadade sig för några veckor sedan. Hel hade hon vid det här laget också varit uttagen och gratulerad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.