Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Vinster för Söders reserver

Både ÖSK Söder 2 och ÖSK Söder 3 har spelat matcher idag och båda lagen vann. I div 7 var ÖSK 2 i Stora Mellösa för match på Tingstadsvallen mot SMÅ IF. Det hela slutade med en 2-0 seger efter det att Söders hetaste spelare för tillfället Benjamin Andersson-Westergård skruvat in en frispark. Det andra målet gjordes av den efter avstängning återbördade Mirza Basic på en egen retur. På Söders hemsida rapporteras det vidare om bra insatser av mittbacken Jesper Welin och målvakten Patrik Ingvarsson. Den senare i ÖSK-målet, medan sonen Martin tog jobbet i tredjelaget för att få lite vänligare underlag (den matchen spelades nämligen kompensationsmässigt på Ekängsplasten).

ÖSK Söder 3, som brukar kallas juniortruppen men som brukar låna in en del spelare från den andra truppen, mötte och besegrade Närkes Kils andralag. Segersiffrorna blev 3-1. Gustav Wålme gjorde alla tre målen för ÖSK Söder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *