Blandat för pojklagen

ÖSKs Pojkallsvenska lag var i Norrköping och mötte IFK på Nya Parken. En match som man förmodligen gör bäst i att försöka glömma så fort som möjligt. Efter mållösa 20 minuter i första halvlek började baklängesmålen att trilla in och innan matchen var slut hade det hunnit bli åtta stycken. Så många skall man inte behöva släppa in på den här nivån även om motståndarna är bättre.

Bättre gick det för 15-åringarna som i den Regionala serien på Ekäng besegrade IK Arvika med 3-1. ÖSKs två första mål gjordes av Rikard Hallgren och spiken i Arvikas kista slog Alexander Ekengren med sitt 3-1 mål. I serien ligger ÖSK tvåa, två poäng efter Degerfors.