Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tuff match för ÖSK Ungdom

När man ligger i botten av tabellen känns varje match som en ödesmatch. Så alltså även för ÖSK Ungdom, som i kväll i Karlstad skall möta Carlstad United. Båda lagen är i stort behov av poäng. ÖSKs talanglag ligger på kvalplatsen och har bara Götene och KB Karlskoga efter sig. Carlstad United ligger inför fredagsvällens drabbning en plats före ÖSKarna tack vare en erövrad poäng mer.

Hemmalaget föll i fjol ur div 1 och förlorade sedan ett antal av sina ledande spelare. Inledningen på försäsongen gick det väldigt dåligt för laget, men tränaren Dave Mosson har successivt fått bättre  ordning på sina mannar. Lagen har redan mötts en gång på försäsongen i en match på Behrn Arena som slutade oavgjord 2-2.

På sin hemsida skriver ÖSK, att det blir följande trupp som skall försöka ta hand om de tre poängen i Karlstad:
Daniel Björnkvist, Adam Botvidsson, Axel By, Anel Coralic, Albin Ek, Simon Enqvist (mv), Adam Eriksson, Kalle Holmberg, Pontus Jacobsson, Fedja Jelecak, Oskar Johansson, Simon Karlsson, Kevin Larsson, Viktor Lindqvist, Miralem Malic, Claus Pedersen (mv), David Rohlén, Muamer Sepic

Saknas från en ”normal” trupp gör Gustav Källberg, Simon Leonidsson och Andreas Ståhl, vilka alla är skadade. Ny i truppen jämfört med den förra matchen är Simon Karlsson.

I den förra omgången på hemmaplan lyckades laget trots ett stort övertag spel- och målchansmässigt inte få mer än ett oavgjort resultat mot Tibro AIK. Mot Carlstad United lär det inte bli lika chansrikt så förhoppningsvis är siktena bättre inställda i kväll. Efter nedflyttningen fick Carlstad United lämna klassiska Tingvalla och spelar nu på konstgräsplanen Klasmossen. En flytt som man klagade mycket då den bestämdes, men som av allt att döma fallit väl ut.

Carlstad United – ÖSK Ungdom
Klasmossens IP, 27 maj kl. 19:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.