Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Simultanfotboll

ÖSK Ungdomsverksamhet ute på Ekäng sväller över alla bräddar. Flera klubbar i stan har lagt ner eller dragit ner på sina lag i pojkklasserna för 15- och 16-åringar, vilket resulterat i att många spelare söker sig till ÖSK Ungdom för att få en möjlighet att kunna få spela och träna fotboll under ordnade och organiserade former. Rickard Thorstensson, ansvarig huvudtränare för åldersgruppen, berättade att ”truppen” i princip fördubblats sedan årsskiftet och att man nu har ett 50-tal pojkar i sin verksamhet.

Kan detta möjligen ha varit förklaringen till att ÖSK hade ett och samma lag i spel samtidigt på två olika platser?

Så här ser det nämligen ut i tabellen:

Svaret på den frågan är dock, att man tagit hjälp av spelare från den likaledes väldigt stora P97-truppen för att komma i kapp i serietabellen. ”Dubbelbokningen” har dock inget att göra med den walk-over som kom från Hällefors. Den var inte inplanerad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.