Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kubanerna blir yngre

110521. ÖSK Fotboll tar upp kampen med Kubanernas ungdomsavdelning (?).

SMÅPANDORNA

Nu den 22 Maj får vi besök av Kryddans trummorkester!!
Kom och upplev massor av roliga saker på plats innan ÖSK Fotbolls allsvenska hemmamatcher. Vi finns på plats 2 timmar innan avspark! Söndagen den 22 maj från kl. 14.30 vid parkeringen. Vi bjuder på frukt, ballonger, fiskdamm, ansiktsmålning, pyssel, lotteri, bollduttning, prickskjutning samt tränar er på hejarramsor: Småpandorna är ett nytt koncept som riktar sig till barn upp till 12 år

Nerikes Allehanda kommer och tar kort

110422. God uppslutning och fortsättning.
Med hjälp av både ett gott väder och entusiasm blev Unga Kubaners upptaktsträff en succé. Kubanerna kör nu vidare med ett nytt arrangemang i Sveaparken inför matchen mot Helsingborg.

110417.
ÖSKs supporterförening Kubanerna startar nu en ungdomssektion. På sin hemsida skriver man:

Därför lanserar vi Unga Kubaner!
Unga Kubaner är för dig som är upp till 15 år gammal och vill skapa glädje och sång på läktaren när ÖSK spelar. Vi kommer vid vissa matcher även att träffas innan matchen där vi kan spela kubb, spela fotboll, grilla och ha möjlighet att skapa din egen flagga.

Avstamp för den nya medlemskategorin blir det redan i morgon då presumtiva ungdomskubaner samlas utanför Behrn Arena kl. 17:00 för ett första möte.

Ett kul och bra initiativ tycker bloggen som nu förväntar sig att nästa steg i utvecklingen av läktarkulturen kring Västra Stå blir Seniorkubaner.

1 kommentar – kommentera

Lars

Sedan startas en sektion för alla försummade fotbollsfruar: Konkubaner…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.