Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

I huvudet på en domare

Carlstad Uniteds webmaster har tagit till det ovanliga greppet att intervjua en domare.

Patrik Larsson från Borlänge har dömt ÖSK-matcher i flera år och har precis som laget tagit steget upp från div 3 till div 2. Jag tyckte för några år sedan att han inte var något vidare. En rätt snarstucken typ som gärna visade sitt gula kort för protest mot domslut medan han missade regelbrotten på planen. Vilket ofta ledde till en irriterad stämning. Men på senare år har han bättrat sig och gör nu i allmänhet bra domarinsatser även om han inte kommer upp i Glenn Nyberg-klass. (Glenn har för övrigt avancerat i domar-hierarkin och får numera till och med fjärdedomaruppdrag vid allsvenska matcher som ÖSK – GAIS på söndag).

I år har Patrik dömt ÖSKs hemmamatcher mot Ytterby och Jonsered och är utsedd att ta hand om hemmamatchen mot IK Gauthiod (4 juni) och bortamatchen mot KB Karlskoga (22 juni).

Carlstad United: En domare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.