Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Vad hände på Vallen idag?

Bloggen hade tyvärr inte någon möjlighet att sända någon spejare till Behrn Arena idag för att på plats ta in dagens internmatch. Så om någon annan var där och har något att berätta typ resultat, laguppställningar och/eller allmänna intryck så tas dessa tacksamt emot. Skriv en kommentar så lyfter jag fram den eller sänd ett epostmeddelande till eyravallen@gmail.com


Signaturen Jadder var på plats och rapporterar följande. Bloggen tackar för bidraget.

Jadder

Jag var där och kollade. Det slutade 4-2 (4-1) till A-laget. Kan inte u-truppen så bra men det var knappast deras bästa lag man ställde upp med.  A-laget körde med Yasin,Wirtanen,?,Nilsson – Berger, Holmberg, Staaf – Astvald, Atashkadeh, Ibrahim.

A-laget gjorde snabbt 3-0 genom ett hattrick av Atashkadeh. 3-1 sedan av Rohlen innan Astvald satte 4-1. I andra halvlek bytte u-laget in lite starkare spelare där jag kände igen Lindqvist, Botvidsson och Jelecak. Det var sedan Botvidsson som gjorde 4-2 och andra halvlek var betydligt jämnare än första.

Bäst i matchen var nog Atashkadeh som visade bra djupledsspel. Samma tendenser visade Botvidsson i u-laget när han kom in. Väldigt snabba spelare båda två.

Det verkar som om Boström & Co. blandade om ordentligt i laguppställningen. Yasin, Wirtanen, ? och Nilsson som backlinje till exempel. ? skulle möjligen ha kunnat vara Axel By. Hans spelade mittback med A-laget i den förra testmatchen och har spelat riktigt bra i ÖSK Söders tre matcher. En ljushårig kille med bra vänsterfot?

1 kommentar – kommentera

Anonym

 Jag var där och kollade. Det slutade 4-2 (4-1) till A-laget. Kan inte u-truppen så bra men det var knappast deras bästa lag man ställde upp med.  A-laget körde med Yasin,Wirtanen,?,Nilsson – Berger, Holmberg, Staaf – Astvald, Atashkadeh, Ibrahim.

A-laget gjorde snabbt 3-0 genom ett hattrick av Atashkadeh. 3-1 sedan av Rohlen innan Astvald satte 4-1. I andra halvlek bytte u-laget in lite starkare spelare där jag kände igen Lindqvist, Botvidsson och Jelecak. Det var sedan Botvidsson som gjorde 4-2 och andra halvlek var betydligt jämnare än första.

Bäst i matchen var nog Atashkadeh som visade bra djupledsspel. Samma tendenser visade Botvidsson i u-laget när han kom in. Väldigt snabba spelare båda två.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.