Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lillåvallen nästa

ÖSK fick i kväll klart med motståndare i senior-DM. ÖSKarna går in i åttondelsfinalen och är lottade att möta segraren mellan Lillån FK (div 6) och Vretstorps IF (div 4). Segrare i den matchen, som avgjordes tidigare i kväll, blev något (ja rentav mycket) överraskande Lillån. Örebrolaget satte sina två bonusstraffar och lyckades dessutom göra ett spelmål. När sedan Vretstorp bara förmådde att göra två mål blir det Lillån som kan gå vidare och få publikmatchen mot ÖSK.

Nominellt sett skall matchen vara spelad senast den 20 juni, men det brukar råda en viss flexibilitet på området.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.