Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mest bortaplaner i helgen

De flesta av ÖSK-familjens representationslag får lov att ta sig an sina respektive uppgifter på bortaplaner denna helg.

ÖSKs A-lag har vad som brukar vara säsongens svåraste bortamatch framför sig. De möter Malmö FF i morgon kl 14:30. (Fast det visste väl de flesta redan). Malmöiterna har dock svajat en del formmässigt, vilket möjligen kan ge öppningar för ÖSKarna. Som dock inte heller övertygat på slutet.


Talangtruppen har även de en besvärlig match framför sig. Uppflyttningsfavoriterna Gunnilse från Angered står på agendan i dag kl. 14:00. Motståndarna har haft en rätt svajig säsongsinledning och ÖSKs talanger är inte utan chans om man får till spel och målskytte.
Resultat: Storförlust med 4-0 – inte alls bra.


I P95 regional så besöker killarna idag Nya Parken i Norrköping för en match mot stadens kamratförening. Avspark kl. 12:00
Resultat: Ett oavgjort 1-1 resultat gör att ÖSKarna fortfarande är obesegrade och serieledare. Målskytt var Filip Jonsson.


De flesta av norrköpingsresenärerna reser sedan tillsammans med några 94-or till Uddevalla på söndag för match i Pojkallsvenskans Elitserie. Det blir en hel del bussåka i helgen med andra ord.

Resultat: Det blev inga poäng eller några större glädjeämnen då ÖSKarna besökte Västkusten och Uddevalla. En förlust med 5-1 gör nog att det blir en hemresa i moll.


De ett år yngre 15-åringarna spelar regionalt på söndagen. På Ekäng möter man Motala AIF kl. 14:00.

Resultat: Det blev något så ovanligt som en mållös match mellan ÖSK och motalaiterna – det brukar man inte se så ofta i de här sammanhangen. Resultatet innebär att ÖSKarna behåller serieledningen, men nu bara en poäng före jagande Köping FF och Degerfors.


ÖSK Söders andralag har en något mer närbelägen bortamatch. På Brickebackens IP möter man i div 7 Brickebackens IF. Avspark kl. 15:00 idag.
Resultat: Hemmalaget vann med matchens enda mål.


ÖSK Söders tredjelag möter ett kombinationsandralag från Marieberg och Real Örebro Öfre kl. 17:00 i morgon på Ekängs konstgräs.

Resultat: Ingen höjdardag för tredjelaget heller. Förlust mot kombinationslaget med 5-1.


ÖSK Söders damlag gör sin hemmadebut i div 2 idag på Ekäng, då man möter Strömsbro IF. Avspark kl. 14:00.
Resultat: En väl genomförd match med en 3-1 vinst.


1 kommentar – kommentera

Andreas Östby

Hej!

En liten rättelse bara…

Real Örebro och Mariebergs IK har i år gått skilda vägar. Real Örebro har nu ett samarbetsavtal med Bobby BK i division 7, medan Mariebergs IK har ett samarbetsavtal med Öfvre Adolfsberg i division 8.

Således är det ÖSK Söder 3 – Marieberg /Öfvre 2 som spelas imorgon.

Tack för dagligen trevlig läsning!

/Andreas (fd coach ÖSK P94, nuvarande coach i Real Örebro)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *