Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svår bortamatch för talanglaget

ÖSK Ungdom spelar för andra helgen i rad på bortaplan. Styrkta av de senaste två matchvinsterna åker man till Göteborg för att känna Gunnilse på pulsen. Motståndarna hölls som seriefavoriter av både tipsbolag och motståndare innan seriespelet drog igång. Riktigt övertygande har dock laget inte presterat efter fyra omgångar. Två vinster och två förluster har det blivit i säsongsupptakten. I den senaste omgången besegrades Jonsered på bortaplan med 3-1, vilket väl får sägas vara ett bra resultat.

ÖSK Ungdom.
Efter de två inledande förlusterna har ÖSKs talanglag hämtat hem två vinster och avlägsnat sig en del från det hemska bottenträsket. Till hemsidan säger Håkan Juhlin, att laget nu åker till Göteborg för att hämta hem ytterligare en vinst. För den bedriften har han nominerat följande matchtrupp:

Daniel Björnkvist, Adam Botvidsson, Axel By, Nils Carlson (mv), Anel Coralic, Adam Eriksson, Kalle Holmberg, Pontus Jakobsson, Fedja Jelecak, Oskar Johansson , Haris Karahmet, Simon Karlsson, Gustav Källberg, Kevin Larsson, Viktor Lindkvist, Claus Pedersen (mv), David Rohlén och Muamer Sepic,

Jämfört med förra veckans matchtrupp mot Götene saknas Miralem Malic. I stället, men inte i hans ställe, kommer Oskar Johansson tillbaka till truppen. Saknas på grund av skada gör Simon Leonidsson, Simon Enqvist och Andreas Ståhl. Trion Axel By, Kevin Larsson och Haris Karahmet deltog i ÖSK Söders torsdagsmatch mot IFK Hallsberg och lär inte vara aktuella för startelvan även om de haft ett och ett halvt dygn att vila upp sig på. Då Arboga Södra på fredagskvällen besegrade IFK Örebro med 2-0 så höll Nils Carlsson västmanlänningarnas nolla och Anel Coralic fanns med på laguppställningen, så de lär också få starta matchen sittande.

Matchen spelas på Hjällbovallens gräs med avspark kl. 14:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.