Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Minifinal i Hallsberg

I kvällens div 5-omgång möts IFK Hallsberg och ÖSK Söder, den södra femmans två kvarvarande fullpoängare. Ja, redan efter två omgångar har alltså alla lag förutom kvällens kombattanter tappat poäng, vilket väl får tas som en liten indikation på att vi kommer att kunna se fram emot en intressant div 5-säsong.

Kvällens motståndare IFK Hallsberg var redan förra året med och slogs i toppen, men kroknade en del mot slutet av säsongen. Under den gångna vintern fyllde man sedan på ordentligt i spelarförråden och anses väl som den stora favoriten till uppflyttningsplatsen. I truppen finns bland annat de tidigare talangtruppsspelarna Niklas Svensson och Jonas Nilsson.

ÖSK Söder har haft en bra säsongsinledning och överraskade mycket positivt senast, då man slog starka IK Sturehov i ett lokalderby på Ekäng. Laget består så gott som uteslutande av spelare födda 1993 och 1994. Dessutom brukar man få låna ner några spelare från ÖSK Ungdom, som laget har ett farmaravtal med.

Matchen spelas på Allévallens konstgräs i Hallsberg och startar kl. 19.00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.