Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Haginge ryckte i minutligan

När Patrik Haginge fortfarande satt infrusen i Djurgårdens frysbox undslapp det honom vid ett tillfälle, att han hellre satt på bänken hos ÖSK än hos sitt dåvarande lag. Ja, i Djurgården var det väl till och med tveksamt om han ens skulle få en plats på bänken, eftersom klubben gjorde sitt bästa för att frysa ut honom totalt.

Väl tillbaka i ÖSK igen har det ännu inte blivit någon bänkplats för den återbördade ÖSKaren. Efter cupmatchen mot Ljungskile är Patrik faktiskt den ende i truppen, som deltagit fullt ut i ÖSKs samtliga tävlingsmatcher i år. Startelvan vilades ju till stora delar inför Malmö-mötet och utöver Haginge var det bara Alejandro Bedoya och Michael Almebäck av de flitigast förekommande startspelarna som fick ytterligare speltid.

Minutligan ser för tillfället ut på följande sätt:

Patrik Haginge 774
Alejandro Bedoya 698
Michael Almebäck 692
Magnus Wikström 654
John Alvbåge 654
Samuel Wowoah 654
Magnus Kihlberg 588
Valdet Rama 523
K Lushtaku 495
Nordin Gerzic 468
Marcus Astvald 467
Andreas Haddad 348
Fredrik Nordback 227
Erik Nilsson 218
Paulinho 201
Patrik Anttonen 148
Ahmed Yasin 133
Per Johansson 120
Simon Nurme 120
Tommy Wirtanen 101
Emil Berger 72
Robin Staaf 61
William Atashkadeh 56

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *