Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Storseger mot Köping

 

Adam Palm till vänster och Tarik Benca till höger gjorde båda tre mål mot Köping FF. Enmålsskyttar var Younus Hashim, Benjamin Noorzay och Ahmed Said Hassan.

ÖSKs 95-or hade som väntat inga problem med att besegra Köping FF i den regionala 16-årsserien. Det var toppen mot botten i tabellen och det var det också på plan. Efter en 3-0 ledning i halvlek ökade ÖSKarna farten i den andra halvleken och med vinden i ryggen gjorde laget ytterligare 6 mål. ÖSKs försvar var i stort sett sysslolösa matchen igenom.
– Det var riktigt tråkigt idag, tyckte till exempel Fredrik Felle som kom in som högerback i andra halvlek.

Jonathan Herbst hade det lugnt i målet, men var alert då det behövdes. Speciellt en svettig räddning på en höjdboll i slutet av matchen imponerade. Flera av de spelare som var med i gårdagens pojkallsvenska match igår var även med idag. För att inte slita för hårt på spelarmaterialet bytte Johan Cehlin friskt, vilket gjorde att spelet blev lite sönderryckt.

Adam Palm, nyförvärv från Karlslund, gjorde sin första match för sitt nya lag och visade upp både snabba fötter och en god speluppfattning. Dessutom hann han precis som Tarik Benca med att göra tre mål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.