Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Oavgjort för Söder3

Målgörare i Mullhyttan: Sharma Ahmet och Kasper Andersson.

ÖSK Söders tredjelag inledde idag säsongen med en bortamatch mot Mullhyttan 2. Patrick Ingvarsson har skickat in följande matchrapport samt
målgörarfotot. Det tackar bloggen för. Det är alltid trevligt med texter och foton om ÖSK-lagen.

Mullhyttans IF 2 – ÖSK Söder 3 2-2.
Det här var en sådan match där ÖSK hade det mesta av spelet men inte lyckades få dit bollen. Mullhyttan tog ledningen en bit in i andra halvlek med 1-0 på en tveksamt dömd straff. Killarna repade mod och mycket handlade Pontus Björkmans fina spel på mittfältet där han spelade vårdat och moget. 1-1 får vi efter att Sharma Ahmet gjort mål. En lite stund senare tar vi även ledningen efter lite trassel vid en hörna och Kasper Andersson kan sätta tvåan. Vid det läget trodde nog alla att söder skulle gå segrande ur matchen. Tyvärr går Söderspelarna bort sig lite vid en hörna fem min från slutet och blir straffade, 2-2 var ett faktum. Tycker ändå att spelet bådade ganska gott och vi kan nog se fram mot div 8 med tillförsikt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *