Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Frebrans debattartikel om fotbollsvåldet

Örebro Läns landshövding och tillika Örebro SKs ordförande Rose-Marie Frebran har fått en debattartikel publicerad i Expressen om problemen med bråk och huliganism i samband med fotbollsmatcher. Hon nämner bland annat det arbete som pågår för att göra Örebro län ska bli Sveriges trevligaste idrottsarena. Hon skriver vidare att hon är både glad och stolt över ÖSK:s supportergrupp Kubanernas insatser för fotbollen och läktarkulturen i Örebro under de senaste åren.

Expressen: Vi som älskar fotboll måste säga stopp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.