Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Medan vi väntar på Kalmar

En fråga som de flesta ÖSK-supportrar nog ställer sig för tillfället är hur det står till med de två skadade nyckelspelarna Gerzic och Haddad. Matchen mot AIK visade med all tydlighet att de behövs på planen. Om man till äventyrs söker sig till ÖSKs hemsida för att se om det möjligtvis finns någon information om spelarnas status så kammar man noll. Det finns inga färska fotbollsnyheter där två dagar före match. Jag antar, att man på ÖSK-kontoret antar, att intresset för matchen redan är på topp. Fast av platsbokningarna att döma är örebropubliken denna gång något mer avvaktande än vad som varit fallet tidigare i år.

I brist på fotbollsnyheter så möts man istället av en reklamkampanj från Svenska Spel. ”Alla som spelar vid Svenska Spels spelbutiker på arenan på fredag 6 maj får en exklusiv ÖSK-penna utan extra kostnad.” Av den ditklistrade annonsen framgår att den exklusiva pennan av spelbolaget värderats till 20 kronor. Förmodligen ett överpris – den ser inte så märkvärdig ut.

Riktigt vad som är exklusivt med erbjudandet framgår inte. Pennan ser som sagt mest av allt ut som en vanlig reklampenna i plast med Spelbolagets logga på. Dessutom finns det ett ÖSK-märke, som kanske värmer en del. Antagligen så har Svenska Spel låtit framställa pennor med loggor för alla de övriga allsvenska fotbollslagen också. I så fall skulle pennorna kanske kunna fungera som samlarobjekt. Men annars vet jag inte riktigt. För de allra flesta som behöver en ny penna är det förmodligen betydligt bättre att avstå från spelet och i stället satsa pengarna på en ny riktigt bra penna i stället. På det sättet slipper man ju dessutom Svenska Spels logga och får en avsevärt bättre penna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.