Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mest bortamatcher i helgen

Utöver ÖSK Ungdoms div 2-match mot Jonsered i morgon så blir det bara bortamatcher för ÖSKs olika representationslag under den kommande helgen. P16 börjar redan i kväll med en regionmatch i Nyköping och fortsätter sedan den första maj med en bortamatch i pojkallsvenskan mot GAIS i Göteborg. P15 med både positiva (segern över  Forward) och negativa (Future Cup) resultat under den senaste veckan är i Degerfors för match i den regionala serien mot ortens talanger. ÖSK Söder spelade redan igår i Kumla och dit åker även deras andralag i övermorgon för match mot Societa Sportivia Kumla. ÖSK Söders damlag blev blåsta på sin inledande seriematch eftersom den framlottade motståndaren IFK Gefle i ett sent skede tog ett steg uppåt i seriesystemet till en vakans i div 1.

Resultat: Nittiofemmorna (P16) började helgen på bästa möjliga sätt. Seger borta mot Nyköpings bissar med 5-2 efter det att man legat under med 2-1. ÖSKs mål gjordes av mittbacken (?) Oskar Fardelin med 2 samt ett vardera av Lukman Murad, Alexander Ottosson och Tarik Benca. Laget har nu tagit ledningen i en något haltande tabell med full pott efter tre omgångar.
Nyköpings BIS: Fyra hörnor fällde P95

Regional Serie P15 Västra.
ÖSKs femtonåringar var i Degerfors och hämtade hem tre poäng till residensstaden. ÖSKs mål gjordes (som vanligt) av Almir Tahiri och Andreas Klingström. Degerfors har en artikel på sin hemsida om matchen med rubriken ”Dålig inställning gav första förlusten”.

Det var bra för ÖSKarna att få med sig en seger på en gång efter den mindre lyckade Future Cup turneringen. Genom segern behåller ÖSK serieledningen med full pott efter 4 matcher.

Pojkallsvenskan Elit Mellersta.
Det blev förlust för det pojkallsvenska laget som var i Göteborg och mötte GAIS. Inte så mycket att säga om. GAIS leder serien och har ännu inte förlorat, medan ÖSKarna med ett efter omständigheterna ungt lag inte riktigt verkar räcka till mot de bästa (och äldsta).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.